Hamburgeradó. Az egészséges életmódhoz, táplálkozáshoz nem illő ételeket, italokat fix összegű különadó sújtaná, mégpedig a színezett italokra (kólára), kávéra, édességre, egyes gyorséttermi ételekre. Miapicsa? Komolyan magyarország népbetegése a hamburger vagy a kóla? Miiiiivan? Esküszöm ezek az idióták este összeülnek, nyitnak egy whiskyt és másfél óra szürcsölgetés után elkezdik kihúzni a kalapbol a beledobált faszságaikat, és jót röhögnek rajtuk... sőt, bedobálják egy kalapba, hogy adó, nyugdíj, alkotmánybíróság, törvény... egy másikba, hogy elvenni, visszaadni, szigorítani... és húznak.

Ki dönti el mi egészségtelen? Én lehet leszarom, ha túl zsíros vagy túl cukros kaját eszem, mert az anyagcserém fasza és egyébként is 12 órát baszomnyi köveket cipelek a négyes metró épitkezésén. Míg a másik meg beledöglik ha mondjuk egy kanál cukrot betol naponta... Az alkohol káros? Egyik héten jó ha megiszunk egy pohár vörös bort, a másikon meg már adóztatni kell, mert ettől hal a magyar?

Jojojo, ennyire naiv és hülye még én se vagyok... tudom jól mire megy ki a játék. Kell a pénz, kihúzták a nevét a kalapból és kész. A nép meg zabálja különadóstúl, aki meg nem annak lenyomják a torkán.

Azt azért jelezném, hogy az egészségtelen táplálkozás és elhízás mekkájaként emlegetett USA se vezetett be még hamburgeradót.

Címkék: hamburgeradó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://proletar.blog.hu/api/trackback/id/tr72689527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása