Ha már az előző bejegyzésben "utaltam" a beképzelt politikusokra, akkor nyissuk is ki a csapot és rakjunk bele egy kis kultúra tablettát.

dajcstomi

Igaza van a subba.blog.hu-nak. Tényleg unalmas a tweetem. Nem kicsit,nagyon. Megnéztem a subba.blog.hu-t. Lószar.

Egy jóérzésű,tisztességes ember azt gondolja Gyurcsány mai facebook bejegyzése kapcsán,hogy egyszer és mindenkorra elmehet a picsába.

Úgy látszik,a legjobb Fideszes barátaim körében is tombol a járványos meghülyülés.Most kéne egy pillanatra megállni,megnyugodni.

A hazugság erőszak.A legalantasabb,legundorítóbb szellemi erőszak.Megismétlem:Elég a hazugságokból!Elég a posztkomcsi erőszakból!

Vannak szemét alakok.Vannak aljas emberek.Vannak rosszindulatú örültek.Vannak irtózatos gecik.Vannak gusztustalan rohadékok.És van Gyurcsány

Nem érzem magam a kultúra zászlóshajójának, sőt. De azért egy Európa Parlamenti (vagy mi a franc) képviselőnek azért illene egy civilizált hangnemet felvennie és nem gondolkodás nélkül leírnia a véleményét. Ha még gyűlölet is van tomiban bárki iránt, azt mondja el így sörözés mellett az Instantban, de szoruljon már annyi viselkedési norma belé, hogy ezt nem tárja direkt ország-világ elé. Itt lehet amúgy elérni dajcstomi tweetjét.

ráadásnak még egy kis arrogancia a terézvárosi polgármesternőtől (az igazság érdekében annyit hozzáfűznék, hogy """elvileg""" ezt nem ő írta, hanem visszaéltek a nevével):

Címkék: facebook twitter hassay dajcstomi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://proletar.blog.hu/api/trackback/id/tr102781418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása