Ma reggel Mokka: 1:30tól érdemes úgy egy percet nézni...

 

GEEEEZUS! szóóval, van nekünk egy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárunk, aki kitalálta, hogy megreformálja a magyar oktatást... buktatás elsőben, közmunka érettségihez. Ő az aki még az álhír Hírcsárdát is helyreigazításra kötelezte (LOL), akitől még Pokorni is elhatárolódik... na és itt is vagyunk... Pokorni, ő mindössze az első Orbán kormány oktatási minisztere volt, egyébként tanár... szóval ő okos, meg biztos művelt... na ő arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy Rózsika fizetőssé tenne pár szakot a felsőoktatásban... Annyit tudott mondani, hogy "olyan szakok amikre a magyar társadalom és a képviseletet ellátó magyar kormány a köz érdekében nem tart igényt... például Balneológia... Bálnatenyésztés... Létező tudomány Újzélandon és Ausztráliában... Nekünk erre nincs szükségünk, ne tiltsuk meg, hogy valaki ezt akarja tanulni, ha a saját pénzét kockáztatja..." Szóóóval, a bálnatenyésztés vesszen magyarországon... igazából egyetértek, van fontosabb... mondok én is példát, hogy mi is igazán fontosabb, mint az ő példája: a balneológia... igen, tanár úr összekeverte a szezont a fazonnal... A balneológia a gyógyforrásoknak, gyógyvizeknek a gyógyfürdői alkalmazásával és hatásaival foglalkozó tudomány, magyarul gyógyfürdőtan. (wiki) HEH. Végülis egy olyan tudományág feleslegességét hangoztatja a volt oktatási miniszter, amiről magyarországot a legjobban ismerik... turisták milliói keresik fel hazánkat ennek vonatkozásában és pl termálvízkészletünk is 5. helyre rangsorol minket a világban. Nem is tudok ehhez mit hozzátenni. De azért azt remélem, hogy ha a MÁV becsődöl, akkor azért a bakteriológiát nem hagyjuk veszni!

Most akkor örüljünk vagy ne, hogy a Fidesz volt oktatási minisztere elhatárolódik a jelenlegi oktatási államtitkártól? Fergeteges szakmai hozzáértés fénye hull ránk.

 

Címkék: oktatás pokorni balneológia

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://proletar.blog.hu/api/trackback/id/tr62690196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a-kis-herceg 2011.02.26. 01:07:33

repül a bálna - érik a narancs - aki hülye az is marad...

www.youtube.com/watch?v=8qKeVpxWWos
süti beállítások módosítása